Andrea and Péter esküvői története

Olvasd el Amanda és Peter esküvői történetét:
Amikor a középiskolában találkoztak, egy fizikoterápiás szobában történt. Peter éppen egy futballsérülésből lábadozott, Amanda pedig egy sérülésből lábadozott, amit a futóversenyen szenvedett el. Elkezdtek beszélgetni, és végül lógni kezdtek együtt. Mivel egyiküknek sem volt autója, egymás házánál tették ki egymást. Végül olyan dolgokat kezdtek el megosztani egymással, mint az első munkahelyük, az autójuk és a főiskolai felvételik.

Az egyetemen találkoztak

Amanda és Peter Sauer a Pittsburghi Egyetemen ismerkedtek meg az első évük előtt. Mindketten lelkes kosárlabda rajongók voltak, de Peter a focit is szerette. Egyik évben karácsonyra az összes SEC-csapat tumblerpoharát kérte, és remélte, hogy a liga minden stadionját meglátogathatja. Barátok lettek, és végül randizni kezdtek. Amanda imádta a futballt, és mindketten részt vettek a játék szabályairól szóló megbeszéléseken. Alapvető ismeretekkel rendelkezett az NFL szabályairól is.
2011-ben Sauer egy középiskolai focimeccs játékvezetője volt. A-típusú személyiség volt, és azonnal el akart kezdeni. Még a lányait is magával vitte a meccsre, hogy nézzék, ahogy az anyukája bíráskodik. Miközben a meccset bíráskodták, a lányai ugráltak egy kicsit.

Tavaly eljegyezték egymást

Amikor Amanda és Peter tavaly eljegyezték egymást, még mindig szerelmesek és boldogok voltak a kapcsolatukkal. Már majdnem másfél éve voltak együtt. Az eljegyzés után Peter és Amanda egy New York-i nyaralást terveztek. Az utazás során találkoztak közös barátaikkal, és nem sok idő telt el, mire rájöttek, hogy egymásnak vannak teremtve. Pete a West Village-i Washington Square Park szökőkútjánál tette fel a kérdést Amandának, Amanda pedig igent mondott!
Ők ketten tavaly tavasszal kezdtek randizni, májusban pedig eljegyezték egymást. Néhány hónappal később szakítottak. Decemberben azonban újra fellángolt a románcuk. A pár egymásba nyíló kezdőbetűs és születési köves nyakláncokat cserélt.

Romantikus esküvőről álmodtak

Amanda és Peter már régóta jártak, és mindig is arról álmodoztak, hogy összeházasodnak. A dolgok azonban bonyolódtak, amikor találkoztak az üzleti partnereikkel. Bár mindkettőjükben sok közös volt, mégis nagyon különböztek egymástól. Például nem ugyanazok voltak a hobbijaik. A kapcsolatukat illetően azonban nagyon különbözőek voltak. Mindketten bizonytalanok voltak a jövőjüket illetően, és Peter nehezen bízott Amandában. A kapcsolatuk akkor is megromlott, amikor kiderült, hogy Peter új felesége viszonyba keveredett velük.
Peter és Amanda a főiskolán ismerkedtek meg, és együtt tanultak Londonban. Peter fiatalabb korában kiváló ugrókötelező volt, és sokat utazott a sportja miatt. Szerette volna, ha Amanda minél többet lát a világból, ezért Párizsban megkérte a kezét.

Az esküvőt júliusban tartották egy kis kastélyban

A menyasszony és a vőlegény egy kis kastélyban tartott meghitt vacsorát, és a vendégek hosszú, szezonális virágdíszekkel és antik ezüst evőeszközökkel díszített asztaloknál ültek. Joanne édesanyja, Mary gyönyörű tökvirágdíszeket készített az asztalokra, édesapja, Michael pedig az esküvői ajándékba használt virágokat termesztette. A pár úgy döntött, hogy az esküvő bevételét Joanne nagynénje emlékére a Pieta House-nak ajánlja fel. A vendégek kézzel készített csokoládé trüffeleket és s’more csomagokat is kaptak.

A nászútra Thaiföldre utaztak

Amanda és Peter 2008 decemberében házasodott össze az Egyesült Államok egyik kisvárosában. Egyikük sem járt korábban Thaiföldön, de jó okuk volt rá. A pár a thaiföldi Phuketben nyaralt a gyermekeikkel. Éppen nászúton voltak. Amanda korábban az új-zélandi Nantucketben élt, Peter pedig logopédus volt.
Az ifjú párt egy fekete városi autóval vették fel a repülőtéren, és a Westin St. John Resort & Villas szállodába vitték, ahol a RED Hospitality and Leisure által biztosított nászutas csomagot élvezték. Az esküvőjük óta nem mentek nyaralni, de már alig várják a következő utazást, és alig várják, hogy megtapasztaljanak egy egzotikusabb úti célt.

Leave a Comment