Ildikó and Zoltán esküvői története

3 éve ismerkedtek meg egy munkahelyi bulin, első látásra egymásba szerettek

Ez a történet Ildikó and Zoltán esküvői történetéről szól, akik első látásra egymásba szerettek. 3 éve találkoztak egy munkahelyi partin, és szerelem volt első látásra.

A cég, ahol dolgoznak, gyorsan növekszik, és nehezen találtak időt arra, hogy találkozzanak egymással. Keményen dolgoztak azért, hogy kapcsolatuk működjön, de a hosszú órák megviselték a hatásukat, és kezdtek eltávolodni egymástól.

4 év boldog párkapcsolat után úgy érezték, hogy össze akarnak házasodni

Gyönyörű nyári nap volt, a nap ragyogóan sütött a boldog párra. A leendő menyasszony fehér ruhát viselt, haja elegáns kontyba volt húzva. Soha életében nem volt még ilyen boldog.

A vőlegény csodálattal és hódolattal a szemében nézett menyasszonyára. Úgy érezte, élete hátralévő részét ezzel a nővel töltheti, és tudta, hogy ő is így érez. Ahogy együtt sétáltak a folyosón, öröm töltötte el őket, amikor megfogadták, hogy férj és feleség lesznek.

Amikor a családjukkal beszéltek, ellenállásba ütköztek, szembe kellett menniük családjuk kívánságaival, és át kellett élniük a házasságot.

Egy romantikus esküvőt álmodtak maguknak

Nem nehéz romantikus esküvőről álmodni. A tökéletes ruha, a tökéletes virágok, a tökéletes helyszín és a megfelelő ember, akit feleségül vehet. De nem mindig könnyű megtalálni azt a személyt.

A szerelem gondolatát gyakran irracionális érzelemnek tekintik, amelyet nem lehet irányítani vagy előre jelezni. A valóságban azonban a szerelem egy biológiai folyamat, amelyet évszázadok óta tanulmányoznak a világ legelismertebb tudósai és filozófusai.

Az esküvői szolgáltatóktól profizmust és megbízhatóságot várnak

A professzionalizmus és a megbízhatóság a két legfontosabb szempont, amelyet az esküvői szolgáltatóktól elvárnak. Az esküvőszervezőknek például megbízhatónak kell lenniük ahhoz, hogy időben megjelenjenek és elvégezzék a munkájukat. Professzionálisnak is kell lenniük, hogy jó hozzáállással magas színvonalú szolgáltatásokat tudjanak nyújtani.

Ugyanez vonatkozik más esküvői szolgáltatókra is, például DJ-kre vagy fotósokra. Meg kell őrizniük a jó hozzáállást, miközben minőségi szolgáltatásokat nyújtanak.

Nem akartak túl sok vendéget, ezért csak a szűk családi kört és a legközelebbi barátaikat hívták meg

Nem akartak túl sok vendéget, így csak szűk családi körüket és legközelebbi barátaikat hívták meg.

A menyasszony apja ügyvéd, a vőlegény édesapja orvos volt. Mindketten nagyon ügyes férfiak voltak, akiket nagy tisztelet övez a közösségben.

Esküvőjüket abban a templomban tartották, amelyben felnőttek, ahol csecsemőként együtt keresztelték meg őket, és tinédzserként konfirmálták őket.

Katolikus szertartás volt, misével és úrvacsorával, ami meghittebbé tette. A pap arról beszélt, hogy természetes, hogy két ember egy testté válik egy életre, amikor összeházasodik, és imáival megáldja őket.

Virágok voltak mindenhol, amit mindig jó látni minden rendezvényen!

Az esküvőt júliusban tartották egy vidéki kis kastélyban

A menyasszony, aki hosszú fehér ruhát és fátyolt viselt, apjával sétált végig a folyosón, miközben a vőlegény követte. A szertartást a vőlegény nagybátyja vezette, aki pap. A pár gyűrűt váltott, majd megosztotta fogadalmukat, amíg meg nem csókolóztak, hogy megpecsételjék a házasságukat. . A szertartás után a vendégek hagyományos tésztát és olasz stílusú rizottót fogyasztottak el a fogadóteremben. Az esküvői tortát cukormázból készült virágokkal és ehető gyöngyökkel díszítették. . A Villa Volta egy olasz stílusú villa, amelyet James Hoban építész tervezett, és 1828-ban fejezték be. Az esküvőt a birtok udvarán tartották. . A menyasszony és a vőlegény, sok vendégük és barátjuk olasz stílusú menyasszonyi ruhába öltözött. és öltönyök. Ez a nap a szerelem és a család csodálatos ünnepe volt, valamint Olaszország legromantikusabb városa.

Gyönyörű volt az esküvő helyszín díszítése

Gyönyörű volt az esküvő helyszínének dekorációja. A virágok egy vázában voltak az asztalon, a kandallón pedig gyertyák égtek. A menyasszony olyan boldognak és izgatottnak tűnt, amikor a folyosón a vőlegényéhez sétált.

Az esküvő helyszínének díszei gyönyörűek voltak. A virágok egy vázában voltak az asztalon, a kandallón pedig gyertyák égtek. A menyasszony olyan boldognak és izgatottnak tűnt, amikor a folyosón a vőlegényéhez sétált.

Nagyon ízletes volt az 5 fogásos ebéd

Az 5 fogásos ebéd nagyon finom volt. Annyira finom volt, hogy nem bírom abbahagyni a gondolatot.

Az 5 fogásos ebéd nagyon finom volt. Annyira finom volt, hogy nem bírom abbahagyni a gondolatot. Az első fogás egy leves, és gazdag paradicsomos ízvilágot kapott, a háttérben egy csipetnyi bazsalikom és egyéb fűszernövények adják a földes ízt. A második fogás egy saláta friss zöldségekkel, például salátával, uborkával, paradicsommal, sárgarépával és hagymával, krémes öntettel, melyben fokhagyma és bors illatos. A harmadik fogás marinara szósszal készült tészta, amiben szép paradicsom- és hagymadarabok szerepeltek a szószban, valamint gomba az ízek fokozása érdekében. A negyedik fogás citromlében, vajban és fokhagymában főtt csirkemell, amelyen éppen a megfelelő mennyiségű fűszer volt. Végül a desszert egy csokoládétorta volt tejszínhabbal, amitől olyan aromát áraszt el a szám, amitől már az illatától is könnybe lábadt a szám!

3 emeletes csoki ízű esküvői torta

A 3 szintes csokoládé ízű esküvői torta egy hagyományos esküvői torta, amely csokoládé vajkrémes cukormázzal készül, és csokoládé torta rétegekkel rendelkezik.

A 3 szintes csokoládé ízű esküvői torta általában a legnépszerűbb esküvői torta. Hagyományos választás sok pár számára, és sokféleképpen díszíthető bármilyen stílushoz. A vőlegény kedvenc íze gyakran meghatározza a vőlegény rétegének ízét, de ennek nem kell így lennie.

A vőlegény kedvenc íze gyakran meghatározza a vőlegény rétegének ízét, de ennek nem kell így lennie.

A vendégek nagyszerűen érezték magukat

A vendégek nagyon jól érezték magukat a bulin. A házigazdák örömmel tapasztalták, hogy mindenki jól érezte magát.

A házigazdák örömmel tapasztalták, hogy mindenki jól érezte magát. Nagyon jól érezték magukat a bulin.

Thaiföldre utaztak nászútra, ahol sokat pihentek és kirándultak

Ez egy példa egy happy enddel végződő történetre.

Ez volt egy olyan időszak az életükben, amikor szükségük volt egy kis állásidőre, és a thaiföldi utazás tökéletes volt számukra. Sokat pihentek, kirándultak, gyönyörködhettek a természet szépségében. Pont erre volt szükségük.

Leave a Comment